De Innerlijke Bevrijding

De methode die je zelf kunt leren en toepassen

De Innerlijke Bevrijding is de zeer effectieve methode waardoor je je weer goed, geïnspireerd en krachtig voelt. Judith van Oldeniel en Arjen Slijp hebben deze methode zelf ontwikkeld.

Je kunt de methode toepassen op alles wat je in je leven wilt veranderen: je gezondheid, hoe je je voelt (angst ervaren of geen vertrouwen hebben), vitaliteit, relaties en werk.
Een sessie geeft je weer toegang tot de levensvreugde, power en wijsheid in je.

2-Daagse of individuele sessie

Je kunt dat ervaren tijdens het 2-daagse event ‘De Ontdekking: Voel je fit, vrij & happy!’ (tijdens de maatregelen rondom het Corona-virus geven we dit event online). Of in een individuele sessie met Arjen of Judith via skype, FaceTime of telefoon.

Tijdens de 2-daagse leer je de methode, die uit een stroomschema bestaat, zelf te doen. Een medecursist leidt je hier met behulp van Arjen of Judith doorheen. Zodra je meer ervaring krijgt met De Innerlijke Bevrijding, kun je jezelf begeleiden.

Na de 2-daagse De Ontdekking kun je het jaartraject De Verdieping volgen. Hierna is het zelfs mogelijk om De opleiding & De Masterclass rondom De Innerlijke Bevrijding te doen.

Over Arjen en Judith

Op zijn twintigste heeft Arjen vijf jaar de vermoeidheidsziekte ME/CVS gehad. Arjen: ‘Al 25 jaar bruis ik van de energie, sport ik veel en werk ik elke dag met plezier’.

Ook Judith heeft haar leven met De Innerlijke Bevrijding diepgaand veranderd. Judith: ‘Als iemand nu over een scheiding, aanranding, ongeluk of pesten vertelt, realiseer ik me vaak niet dat ik dat zelf ook mee heb gemaakt. Ik ervaar mijn leven nu als licht, vreugdevol en vol mogelijkheden’.

Je kunt ons altijd mailen of bellen voor meer informatie.

Meer informatie: www.deinnerlijkebevrijding.nl 
Arjen: 06 22936517
Judith: 06 22795521

 

 

Nieuwe Website

Infrarood Fitness