Het verhaal van: Nanda

Na jaren dieten/anders eten en weer zoveel kilo aangekomen te zijn, was ik het zat. Ik wist dat er iets moest zijn waar mijn lichaam heftig op reageert. Waarom kon ik niet blijvend afvallen?

Sugar Challenge

Bij Sportlounge sportte ik al een half jaar en toen kwam Monique met de Sugar Challenge. Nadat ik mezelf had ingelezen besloot ik om deel te nemen. Ik begon zelf een week voordat het traject begon was ik zelf al begonnen en binnen 1 week was ik al een kilo kwijt, op eigen houtje. Iets wat mij nooit normaal lukte, zonder mezelf uit te hongeren. In een maand tijd was ik 5 kilogram kwijt en na het 90 dagen traject, ruim 10 kg. Mijn man en kinderen zijn ook heel bewust geworden van wat suikers met je lichaam doen en hoe je erop kan reageren. Snoep hebben we eigenlijk niet meer in huis. Natuurlijk eten wij wel eens snoep, drinken een wijntje of gaan een keer sushi eten, maar we leven veel bewuster en met mate. Door mijn hele lichaam voel ik mij beter, veel minder pijnklachten na het afkicken van suiker. En de meeste dingen vind ik nu veel te zoet en raak veel sneller misselijk.

infrarood

'Ik ben nog steeds op streefgewicht!'

Nu bijna een jaar geleden na de start ben ik nog steeds op mijn streefgewicht, natuurlijk wil er het liefst nog ietsjes af, maar dat zal altijd zo blijven. Ik heb mijn lichaam en het eten onder controle en kan heel goed bewuste keuzes maken. Ik sport nog steeds 2 a 3 keer per week bij Sportlounge, dat is sowieso heel prettig. Maar ook de ondersteuning bij vragen is ideaal.

Ik ben heel blij dat ik de challenge heb gedaan en probeer meer mensen bewust te maken van het suikervrij leven.