Wij helpen je succesvol af te vallen

Afvallen bij Sportlounge

Beweeg en eet je slank met infraroodtraining en heerlijk eten

De stap naar een gezonde leefstijl is vaak moeilijk gezet. Zeker als je fysieke problemen hebt die het gezond afvallen beperken. Heb je alle sportscholen afgestruind en elk dieet geprobeerd, zonder het gewenste resultaat? Dankzij de hoogstaande infraroodcabines en het heerlijke voedingspatroon van SportLounge krijg je weer vertrouwen in je lichaam en komt je streefgewicht binnen bereik. 

Infrarood maakt afvallen makkelijk

Door de warmte krijg je een betere bloedsdoorstroming waardoor je makkelijker je afvalstoffen kwijt raakt. Ook wordt het metabolisme gestimuleerd en de verbranding van calorieën is gemiddeld 2x zo hoog in een kortere tijd. Infraroodtherapie is een goede manier om af te slanken wanneer dit met een gewone work-out niet lukt. Bijvoorbeeld omdat je het bewegen niet volhoudt of lichaamsklachten hebt. Met infraroodfitness wordt je lichaam opgewarmd in een infraroodcabine terwijl je beweegt. Ben je geen fan van de sauna? Geen nood. Met een temperatuur van 30 tot 34 graden en een lagere luchtvochtigheid is de infraroodwarmte makkelijker te verdragen. Je spieren worden aangenaam warm en een stuk flexibeler.

De voordelen van infrarood

Trainen met infrarood is een bewezen manier om effectief af te vallen. De warmte van de infraroodcabine bevordert de vetverbranding, waardoor je de overtollige kilo's sneller verliest. Ook helpt infraroodwarmte het lichaam te ontgiften, wat veel gezondheidsvoordelen als gevolg heeft. Zo wordt de doorbloeding verbeterd en nemen fysieke klachten als ontstekingsproblemen en gewrichtspijn af. Met infraroodtraining slaap je bovendien beter en voelt je lichaam soepeler aan, zodat je beter in je vel zit.

Trainen met resultaat

Trainen op je eigen niveau doe je bij SportLounge. Dankzij onze persoonlijke benadering wordt de training afgestemd op jouw doelen en kunnen. Onze motiverende professionals helpen je op weg naar een fit lichaam met advies over de juiste voeding en een realistisch beweegschema. We houden daarnaast rekening met je trainingservaring en fysieke ongemakken. De infraroodcabine zorgt ervoor dat je lichaam warm blijft en niet overbelast wordt. Zo hoef je je geen zorgen te maken om pijn tijdens het sporten of blessures. 

Gevarieerd, lekker en volop eten

Je kan heel veel en lekker eten en toch een gezond gewicht bereiken en behouden. Het enige wat je hoeft te doen is stoppen met suikers. Suikers zijn de grote boosdoeners van het ontstaan van buikvet. De coaches van de SportLounge leren je een heerlijk voedingspatroon te hanteren waar je veel energie van krijgt. Overtollige kilo's die jou in de weg zitten verdwijnen op een gezonde manier. Afvallen en een gezond voedingspatroon blijven aanleren is makkelijker dan je denkt. 

Sonja vertelt

Sonja (62) had alle hoop al opgegeven, totdat ze hoorde over infraroodtraining. 'Ik heb nooit gesport, maar met drie kinderen en een zittende kantoorbaan vlogen de kilo's eraan en wist ik dat ik echt iets moest doen. Diëten hadden geen effect en bewegen deed te veel pijn. Bij SportLounge werd ik zo hartelijk ontvangen, dat ik besloot infraroodtraining een kans te geven. Ze stelden een trainingsschema op op mijn niveau, waardoor ik gemakkelijk kon opbouwen. Ook volgde ik het suikerloze voedingspatroon wat makkelijk te volgen was omdat alles per dag uitgeschreven staat. De boodschappenlijstjes en vervangingen maken het nog aangenamer en goed vol te houden. Binnen een maand tijd voelde ik mij een stuk fitter en zag ik al resultaat op de weegschaal. Ik sport nog steeds in de infraroodcabine, eet suikerloos en ben 8 kilo lichter. Dit had ik jaren eerder moeten doen. Ik heb me nog nooit zo vitaal gevoeld!

Gerelateerd

Nieuwe Website

Infrarood Fitness