Je baas betaalt

Een werknemer die goed in zijn vel zit en een goede lichamelijke conditie heeft is productiever, verzuimt minder en heeft meer plezier in zijn/haar werk. Daarom is het belangrijk goed voor uw team te zorgen. Daarmee haalt u het beste uit uw werknemer. Een deel van die zorg kan de SportLounge op zich nemen.. met bedrijfsfitness!

Bedrijfsfitness

Dit houdt in dat je tijdens bedrijfsfitness meer in contact komt met je lichaam door een goede ademhaling, correcte houding, spanning en ontspanning. Voelen wat je lichaam aankan en bewust ervaren waar mentale of lichamelijke weerstand ontstaat. Een bewustwording van lichaam en geest waardoor je bewust, veilig en gedoseerd het beste uit jezelf gaat halen, fysiek en mentaal!

De Infrarood FitnessCabine biedt veel voordelen:

  • Spieren worden snel opgewarmd (minimaal spierpijn)
  • Bloedsomloop optimaliseert
  • Immuunsysteem verbetert
  • Verbranding neemt tot 30% toe
  • Stress verlagend
  • Flexibiliteit van de spieren neemt toe
  • Spierkracht verbetering binnen 3 tot 5 weken

Aanpassen van je levenstijl

Met het volgen van een dieet verander je geen gewoonte. Diëten kan om snel overgewicht te verliezen. Wanneer je geen definitieve verandering van voeding implementeert zal je weer aankomen. Daarom coachen wij cliënten op langer termijn zodat er een gedragsverandering gaat ontstaan.

Gedragsverandering

Ons lichaam is als het ware verslaafd aan een bepaald voedingspatroon en gewoonte. De hele dag roept het lichaam ons brein toe om weer die oude vertrouwde "slechtere" gewoonte op te pakken. Om van die stem in het hoofd af te zijn, komen we met excuses om vervolgens weer de fout in te gaan. Wij helpen hoe je de excuses en de stem in je hoofd kan negeren. Minimaal 90 dagen duurt het voordat een nieuwe gewoonte geaccepteerd wordt door lichaam en geest. Daarna zijn we getransformeerd en is een nieuwe lifestyle, bestaande uit bewegen en gezonde voeding een heel normaal onderdeel van je leven! Je lichaam is er nu aan gewend en verslaafd aan een gezonde leefstijl! Het is gezond, vol energie, geen lichamelijke klachten, creatiever en productiever!

De SportLounge is aangesloten bij Bedrijfsfitnessonline en Bedrijfsfitness Nederland. Wanneer uw team via 1 van deze organisaties komt sporten bij de SportLounge levert het veel voordeel op voor u en de werknemers.

Gerelateerd

Nieuwe Website

Infrarood Fitness