Online Afslank Cursus

"Stop nu met al die pogingen die jou tot nu toe alleen maar geld, ergernis en teleurstelling hebben opgeleverd"

Dit traject is het enige dat werkt! Waarom?

Omdat het behalen van succes in ons denken, gedrag en bewustzijn zit. We denken en handelen voor 95% uit emotie. We doen automatisch wat we voelen zonder  er over na te denken. Denken we er wel over na dan zal de emotie toch sterker zijn en kies je voor het onverstandige want dat is lekker, comfortabel, gezellig of troostend. We zijn ons dus niet altijd bewust van minder goede gewoontes of hebben er heel snel een excuus voor. In dit traject ga je leren bewuster naar je gedachten, gevoel en je handelen te kijken. Je gaat jezelf observeren en jezelf vragen stellen.

Met MINDSWITCH je SLANKER ga je anders, voldoende, lekker en gezond eten. Je zal nooit honger hoeven te ervaren. Het is makkelijk te maken en te combineren met je gezin. Zo wordt afvallen leuk en geen straf! Daarnaast leer je tijd te nemen voor jezelf, veilig en verantwoord te bewegen en het belangrijkste...je leert OM te denken. Negatieve gedachten keer je naar andere gedachten die je nodig hebt om door te kunnen gaan. Door anders te gaan denken ga je je anders voelen. Ik kan beter zeggen dat je door middel van omdenken jij je veel en veel beter gaat voelen. Wanneer  je je goed voelt en minder negatieve gedachtes hebt maak je ook goede en positieve keuzes! De manier van denken, gezond eten en bewegen zijn de 3 pijlers die direct succes opleveren. We wekken hiermee de 3 beste gelukshormonen endorfine, serotonine en dopamine op. Die geven je de juiste kick om door te gaan! Je leert het allemaal tijdens dit traject, de enige sleutel tot blijvend succes! Het is leuk, lekker, inspirerend, motiverend en leerzaam.

Herken jij je in de onderstaande statements?

 • Ik heb alles al geprobeerd, maar niets werkt
 • Ik jojo al jaren, nooit blijven die kilo definitief weg
 • Ik word gek van mezelf, ik val constant terug in slechte gewoontes
 • Sporten houd ik nooit langer vol dan een paar maanden
 • Altijd vind ik wel een excuus om niet door te zetten
 • Ik kijk liever niet naar mijn eigen lichaam
 • Ik wil niet alles opgeven, nog wel genieten van iets lekkers

De inhoud van het traject

 • Toegang tot het platform van MasterYourBody (MYB)
 • Trainingsschema via fitness app
 • Gezond voedingsschema voor 3 of 6 weken traject
 • Leesmodules over de werking van je brein, motivatie, weerstand, voeding, beweging en ontspanning
 • Tips voor inspirerende documentaires
 • Levenslang toegang tot de community en leesmodules
 • Dagelijks beschikbare coach

Stel jezelf eens voor:

 • Dat je kleding goed en lekker zit en niet ontsiert wordt door je buik billen of benen
 • Dat je, je niet meer schaamt voor je partner en zelfverzekerd je lichaam durft te tonen
 • Dat je sterk genoeg bent om nee te kunnen zeggen tegen ongezonde dingen
 • Dat je, je niet meer vermoeid voelt
 • Dat je energiek en vitaal bent om leuke dingen te kunnen doen
 • Dat mensen om je heen gaan zeggen dat je er goed uitziet
 • Dat je de kick ervaart van Kracht & Zelfverzekerdheid
 • Dat je straalt van geluk, vertrouwen en wilskracht

Kortom, dat je de vrouw bent die jij graag wilt zijn! 

Ga dan lekker aan de slag en ontneem jezelf deze kans niet!

Pak NU deze geweldige korting!

 • 6 weken traject van  289,- VOOR 189,- = 100,- korting
 • 3 weken traject van 239,- VOOR 139,-  = 100,- korting

Wat let je nog?

 • Stop met jojoen
 • Stop met onnodig geld uitgeven
 • Stop met onzekerheid
 • Stop met balen
 • Stop met uitstellen!

Gewoon doen! En los eindelijk succesvol je kilo's op!

Als je voor het MINDSWITCH je SLANKER traject kiest ga ik je coachen daarom vertel ik je nog iets meer over mijn weg naar een slanker lichaam.

Jarenlang heb ik tegen mijn overgewicht en ongezonde gewoontes gevochten. Altijd ging ik van het ene naar het andere dieet, afslankpillen, sportmethodes, sapjes... Soms lukte het me maar na een paar maanden verviel ik weer in oude eetgewoontes en kwamen de kilo's er weer aan. Ik riep maar tegen mezelf dat al die afslankmiddelen niet hielpen en begon vol goede moed weer aan iets nieuws wat op de markt kwam. Maar ook met dat nieuwe dieet riep de stem in mijn hoofd dat ik best iets kon nemen, ik had immers zo goed mijn beste gedaan de afgelopen dagen! Zodra ik daar aan toegaf was het einde weer zoek! Ik stelde het dan uiteindelijk maar uit tot 2 januari. De kerstperiode zat er al bijna aan te komen en 2 januari is een mooie begin voor een nieuwe start! Kortom, ik zette dus nooit door, ik liet me verleiden door de stem in mijn hoofd, ik luisterde naar mijn eigen smoesjes en stelde het constant uit.

Uiteindelijk zag ik in dat de diëten en middeltjes prima hun werk deden maar dat het aan mij lag dat ik geen succes boekte. Ik hield niets vol op langer termijn. Tot ik een aantal jaren geleden een training straight line ben gaan volgen. Niet om af te vallen, maar om doelen te bereiken op persoonlijk en zakelijk vlak.

Tijdens die training en het traject met mijn persoonlijke coach heb ik geleerd anders te denken. Ik ben in oplossingen en mogelijkheden gaan denken. Nu denk ik nooit meer in onmogelijkheden. Wanneer ik neig naar een negatieve gedachten ga ik OMDENKEN naar wat er wel mogelijk is. Met negatieve gedachten kom je geen steek verder.

Dat omdenken heeft er ook voor gezorgd dat ik gestopt ben met roken. Ik heb ze weggegooid en nooit meer aangeraakt. Ik ben gezond gaan eten en doe dat nog steeds. Dat andere denken richte ik voornamelijk op mijn gezondheid. Ik stelde me voor hoe ongezond ik eruit zou gaan zien als ik zo door zou blijven gaan. Hoe futloos, onbeweeglijk, kortademig, stram en  ongelukkig ik dan zou zijn. Heel ongelukkig kan ik je vertellen! Ik ben veel positiever gaan kijken naar de waarde van mijn gezondheid. Gezondheid is het meest kostbaarste bezit wat je hebt. Niemand wil ziek worden maar we doen er met onze slechte gewoontes wel alles aan om ziek te worden!

Mijn gezondheid en vitaliteit werden mijn voornaamste doelen. Want zeg eens eerlijk? Je wilt toch niet een ongezond lichaam creëren met het risico dat je zelf ziektes en ongemakken veroorzaakt? Dat je je lamlendig en vermoeid voelt waardoor je steeds minder leuke dingen kunt doen? Vroeger was ik 40 en voelde me 55! Nu voel ik me 40 en ben 55!

Het mooie is dat ik gewoon kan genieten van wat minder gezonde dingen. Ik drink regelmatig een wijntje. Ik neem ook wel eens een stukje taart of een lekker dessert! Het is echt niet zo dat je nooit meer iets kan of mag nemen! Het moet alleen een traktatie blijven. Je moet weer terugpakken naar je gezonde aangeleerde gewoontes en nooit meer compleet terugvallen naar de slechte gewoontes. Ik blijf altijd denken aan mijn doel! Waarom eet, leef  en doe ik gezond?

Ik doe wat nodig is om op een gezond gewicht te blijven. Ik heb mijn voedingspatroon aangepast naar puur, gezond en gevarieerd eten. Nu taal ik niet meer naar patat, snoep, aardappelen, rijst e.d. Ik heb mijn oude patroon vervangen voor mijn nieuwe patroon en dat is lekker!

Ook jou wens ik deze vorm van omdenken naar een gezonde levensstijl waardoor je definitief op je gewenste gewicht zal blijven. Daarom heb ik het Mind-Switch je Slanker traject samengesteld op mijn platform MasterYourBody. Op dit platform bied ik Mind Body trainingen aan naar een gezond, slanker en pijnvrij lichaam. In de regel hebben mensen met een te hoog gewicht veel last hun gewrichten en andere pijntjes. Ongezonde voedingsmiddelen en suiker slaan veel afvalstoffen in het lichaam op waardoor verzuring in spieren en gewrichten ontstaat. Dit kan pijn veroorzaken.

KORTOM: een gezonde levensstijl verlost je op meerdere vlakken van ongemakken.

Ik wens je vast heel veel succes en ik ben er voor je om je te steunen en te motiveren naar je nieuwe ik!

Liefs Monique

Ja ben je overtuigd? Gun jezelf dan dit traject. Je bent het waard!

Na gister zijn de drie weken afgerond. Ik voel me goed, zit lekker in mijn vel en ben maar liefst 5,4 kg afgevallen… Van 77,2 kg naar 72,5 kg. Dit had ik voorafgaand niet zien gebeuren, maar het is gelukt. Voor mijn gevoel heb ik er niet veel voor hoeven laten. Ik ben uit eten geweest heb borrels gehad etc. Maar wanneer je de juiste keuzes maakt kan het gewoon en dat heb ik geleerd door anders te denken. De leermodules maken het onderscheid! Eerder leukte het me nooit af te vallen nu wel omdat ik nu weet hoe ik moet denken en hoe ik moet omgaan met moeilijke momenten. Ik ga deze levensstijl doorzetten en mijzelf zo blijven voelen! Bedankt voor de support Monique. 🤗
Voor mij was dit de BOOST om eindelijk iets te doen aan mijn overgewicht. In 21 dagen ben ik 5,3 kg afgevallen door elke dag oefeningen te doen (speciaal voor de buik)en een anders eten voedingsplan. Dit was de start van een gezondere levenswijze, ik heb meer energie en ben afgevallen. Ook waren er meditaties om jezelf te helpen en om het vol te houden. De Fitness app waar je toegang tot krijgt en de ondersteuning via de community en online coachondersteuning is heel goed. Nu een paar maanden later hou ik het nog steeds vol en er is niets bijgekomen. Ik voel me 10 jaar jonger. Dit Traject is het eerste wat op langer termijn helpt!
Helène de Graaf
Helène de Graaf
Een aantal maanden geleden heb ik dit traject gevolgd. Ik vond de recepten heerlijk en het was makkelijk om klaar te maken. Deze twee dingen zorgden ervoor dat het goed vol te houden was. Ook ben ik bewust meer gaan water drinken. Voorheen schoot dat er heel vaak bij in en had ik aan het eind van de dag niet meer dan een kop koffie en een kop thee op. Nu het traject is afgelopen blijf ik nog steeds op gewicht doordat ik bewuster en gevarieerd eet, let op de inname van water en door de week geen alcohol meer nuttig. Door de opdrachten ben ik bewuster geworden en de buiktraining ’s morgens gaf me direct energie! Ik voel mij weer fit en energiek!
Nadia van Delft
Nadia van Delft
Ik heb voor de zomer het online Mind Switch je Slanker traject gedaan. Elke dag 15 minuten (thuis) trainen via de Fitness App en dagelijkse motivaties om dit niet te vergeten! Met een vriendelijke stok achter de deur middels de opdrachten een routine en zelfbewustzijn opbouwen. Daarbij lekker te eten om strakker in je vel te zitten! Top, ik kan het iedereen aanraden!
Belinda Schall
Belinda Schall

Gerelateerd

Nieuwe Website

Infrarood Fitness